Selecteer een pagina

John de Bever en Sieneke op groot Hollands meezingfeest in Dirksland

Houd je van gezelligheid, meezingen en dansen dan ben je 18 november in de Victoriahal in Dirksland aan het goede adres. Na groot succes van de vorige editie, organiseert de SVIK i.s.m. Troost entertainment, Dirksland zingt Hollands 2.0
Wederom zijn er weer vele Nederlandse artiesten uitgenodigd om naar Dirksland te komen en een groot feest te verzorgen. Deze keer met zelfs twee hoofdacts, John de Bever en Sieneke.
Met zijn nummer “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” wint John de Bever in 2016  Nederland voor zich. En werd hij dit jaar nog bekender met zijn nummer doordat iedereen tijdens de topprestatie van het Nederlandse Dames voetbalelftal zijn meezingkraker door de stadions lieten galmen en het Nederlands dameselftal het lied bekroonde tot hun lijflied.  Eenmaal dit nummer te hebben gehoord krijg je het niet meer uit je hoofd en krijg je van zelf een lach op je gezicht. Optredens in alle bekende tv shows volgde. Na meerdere fijne samenwerkingen lanceert John op 4 november zijn solo album dat dezelfde titel als zijn grootste hit draagt.

Sieneke komt nog een schepje op de gezelligheid erbij doen. Deze Nijmeegse zangeres staat vooral bij het grote publiek bekent door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met haar nummer “ Ik ben verliefd” (Sja-la-lie). Met hits als ‘Doe dat nooit meer”en “Vita Bella wist ze een plaatsje in het hart van menig Nederlander te winnen. Op haar nieuwe album staan vlotte uptempo nummers afgewisseld met ballads. Sieneke laat hiermee zien haar muzikale draai te hebben gevonden. En laat horen dat ze de titel “Prinses van het levenslied” zeker  heeft verdiend.

Niet alleen deze 2 top artiesten komen deze avond vullen, ook zullen Berry Daamen, Martino Kluitmans, Kevin Nuijten en vele andere het compleet maken.Het feest begint om 21.00 uur, de deuren van de Victoriahal gaan open om 20.30 uur.
Entree voor deze avond is in de voorverkoop € 12,50 en aan de deur € 15,-

Kaarten voor Dirksland zingt Hollands zijn te krijgen via Andrea Jacobs 06-18088745, online via www.biletto.nl of bij 1 van de activiteiten in de Victoriahal aan de Ph.Hoofjesweg 57b in Dirksland.