Selecteer een pagina

INLOOPMIDDAG IN DE HUISKAMER VAN SVIK

Vanaf juli 2021 is de inloopmiddag in de Huiskamer opgestart. De ruimte van de voormalige peuterspeelzaal is vorig najaar ingeruimd als “huiskamer” om mensen te ontvangen. Het is een ontmoetingsplek geworden waar je langs kunt komen voor de gezelligheid, een kop koffie of thee, een praatje, of een gezamenlijke activiteit. Er wordt gesjoeld, spelletjes gedaan en gezellig gekletst. Maar wilt u uw brei- of haakwerk meenemen, een andere hobby of een spelletje, is dat ook prima. Je kunt anderen op ideeën brengen en een gedeelde liefhebberij is het beste lijmmiddel tussen mensen. Kom dus gerust langs voor een kop koffie of thee om kennis te maken met nieuwe mensen of bij te praten met bekenden. En wie nog ideeën heeft voor nieuwe activiteiten, is van harte welkom.Er staan een tweetal nieuwe activiteiten gepland:

  • Op 26 oktober wordt de film “De tulpen van kwekerij van Prooijen” getoond (duur ± 30 minuten). Jan Hoek heeft deze film met veel zorg en oog voor detail gemaakt. En hij heeft nog meer films in zijn archief.
  • Op 14 december is een workshop kerststukje maken gepland van 13.30 uur tot 16.00 uur. De workshop wordt gegeven door Danielle Huizer. Het gaat om een rond tafelstuk (krans) op een neutraal grijs onderbord met een kaars in het midden. Op dit moment is er nog geen foto beschikbaar van het kerststuk, maar we plaatsen wel een aantal foto’s voor een sfeerimpressie. De definitieve samenstelling is afhankelijk van de verkrijgbare materialen op dat moment. Op de linker foto is een impressie te zien van het kersttafelstuk dat we gaan maken met kaars (zonder glas!). De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn warm rood (ballen en besjes) of koel grijsblauw/bruin.

 

Impressie kerststukje op onderbord met kaars (let op: geen glas!)

Sfeerimpressie materialen kleur warm rood

Sfeerimpressie materialen kleur koel grijsblauw/bruin

U kunt zich opgeven voor deze workshop door vóór 7 december as. een mail te sturen aan mimivanloon@me.com. Geef in verband met de inkoop van materialen aan of je een rood of grijsblauw kerststuk wil maken. De kosten van de workshop zijn 25 euro. U hoeft voor de workshop alleen een snoeischaar mee te nemen.

 

Iedereen is van harte welkom om er samen een gezellige middag van te maken. De inloopmiddag is iedere dinsdag van 13.30 uur tot 16.00 uur in de “Huiskamer” van de SVIK.