DANCE4KIDS

Op zaterdag 12 januari van 14.00 tot 16.00 uur, kunnen alle kinderen van Goeree Overflakkee naar Dirksland komen om deel te nemen aan de nieuw te starten DANCE4KIDS – danslessen in de Victoriahal.
Heb je altijd al willen dansen als Justin Bieber, K3 of Dua Lipa? Dit is je kans. Dansschool Brouwersgast start dit jaar met lessen Hip Hop, streetdance, kidsswing of New style latin dance, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in Dirksland.
inderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom van 14.00 tot 15.00 uur en kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom van 15.00 tot 16.00 uur. Gemakkelijke kleding en soepele schoenen zijn een vereiste. Ouders zijn welkom om te blijven.
Ook dit jaar is er nog gewoon de gelegenheid om in te schrijven voor de startende cursus. In principe kan dit gewoon tijdens elke les. Dan heeft u niet het voordeel van een mooie korting voor het hele dansseizoen, maar dan betaald u iets meer per les. Desondanks zijn de prijzen zeer aantrekkelijk, zodat ieder kind heerlijk kan komen bewegen.

Voor meer informatie kom gezellig langs op zaterdag 12 januari vanaf 14.00 uur in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57b in Dirksland of stuur uw vragen naar jeugdactiviteiten@svik.nl