Selecteer een pagina

12 december Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis.

Op 12 december kun je in Dirksland een hele lange lichtjesstoet tegen komen. En wel de lichtjestocht voor de Vrienden van Sophia. Met deze lichtjestocht voor Sophia willen we samen met alle kinderen uit Dirksland en omstreken, geld inzamelen om hun te steunen en laten weten dat er ook tijdens de aankomende feestdagen aan hen gedacht wordt. Alle kinderen die met deze tocht meelopen kunnen zich laten sponseren. De sponsorformulieren worden uitgedeeld door de scholen en kinderdagverblijven. Daarmee kunnen de kinderen op zoek gaan naar sponsoren. Door de deelname aan de Lichtjestocht draag je bij aan de beste zorg voor zieke kinderen. Vraag aan je familie, buren, vrienden en kennissen of ze jouw willen sponseren voor de lichtjestocht. Verzamel het geld voor de Lichtjesloop in een envelop en lever deze voor 17 december in op jouw school.

De lichtjesloop start om 18.30 uur vanuit de Victoriahal aan de Phhoofjesweg in Dirksland. Op het startpunt krijgen de kinderen die meelopen een lampionnenstokje. Verzamelen voor de lampionnenoptocht kan vanaf 18.00 uur in de Victoriahal. In het lampionnenstokje moeten 2 AA batterijen we hopen dat jullie hier zelf voor kunnen zorgen.

De lampion voor aan het stokje kan thuis gemaakt worden of gratis worden versierd op woensdag 12 december van 14.00 tot 15.30 uur in de Victoriahal. Een sjabloon en uitleg vindt je bij deze brief.

Nadien kunnen de kinderen het geld gaan innen bij de sponsoren en inleveren op school. Dit kan tot 17 december. Op 19 december zullen de directeuren van beide scholen en het kinderdagverblijf symbolisch het opgehaalde bedrag overhandigen aan een ambassadeur van het Sophia Kinderziekenhuis.

Om de stoet zo veilig te laten verlopen zijn we op zoek naar volwassenen om de tocht te begeleiden. Als u een handje mee wilt helpen dan kunt u zich opgeven via jeugdwerk@svik.nl

Vergeet jullie niet om mooie foto’s en verhalen van en tijdens de tocht te delen? Tag op Facebook @VriendenvSophia zodat wij anderen kunnen laten zien hoe jullie de handen uit de mouwen hebben gestoken en hoe trots wij daar op zijn.

Lopen jullie ook mee voor de kinderen in het Sophia?

Heel veel plezier tijdens jullie lichtjestocht voor het Sophia!

lampion lichtjesloop maken