21 april – Oranjedisco voor kids
Om al een klein beetje de sfeer te proeven van koningsdag, organiseert jeugdactiviteiten SVIK zaterdag 21 april een Oranjefeest in de Victoriahal, voor kinderen tot en met 12 jaar. Van 19 tot 21.30 uur kun je in je mooiste ORANJE kleding alvast de verjaardag van onze koning vieren. Ben je lid van de SVIK is de entree € 1,50 en ben je niet lid is de entree € 2,50. Ouders zijn van harte welkom om te blijven.

26 April Kingsday madness met DJ Kicken
26 April is het weer zover, op de vooravond van Koningsdag is Kingsday madness, de ultieme manier om in de stemming te komen voor Koningsdag. Deze avond hebben we de NITRO ENERGYTOUR met DJ Kicken (bekend van Ain’t no party like a alcoholic party), vast weten te leggen.
Dj Kicken samen met een aantal promotiedames van Eristoff/Nitro zijn de hele avond aanwezig om het feest compleet te maken. Leeftijd 18+. Entree: € 15,-

Sponserbingo SVIK tbv verschillende goede doelen op 5 april

Op donderdag 5 april vindt de jaarlijkse goede doelen sponsorbingo van de SVIK weer plaats in de Victoriahal. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en maakt u weer kans op prachtige prijzen, die beschikbaar gesteld zijn door een grote groep ondernemers van Goeree Overflakkee. Maar ook van ver daarbuiten. Als HOOFDPRIJS is er een VAATWASMACHINE beschikbaar gesteld door ELECTROWORLD VAN DER HEIJDEN UIT DIRKSLAND, te winnen. Dus zeker de moeite waard om te komen. De zaal opent om 19.00 uur en de ballen gaan 19.30 uur rollen. Tot ziens in de Victoriahal aan de Phhoofjesweg 57b te Dirksland.

Proef je kansen bij de Oranjebingo op 19 april in de Victoriahal

Op 19 april a.s. zijn er mooie prijzen te winnen op de Oranjebingo in de Victoriahal. En deze editie is extra feestelijk ivm het aanstaande Koningsfeest. Om 19.00 uur openen de deuren en bent u van harte welkom. De bingo start om 19.30 uur en kunt u uw geluk gaan beproeven.

Met elkaar, voor elkaar tijdens de inloopdagen van
“Mi Mekaore”

Vroeger was alles beter. Toen kenden we elkaar nog bij naam. En zorgden we voor elkaar. Hoe vaak horen we dit niet om ons heen? Mist u dit ook weleens? En heeft u ook weleens zin om even gezellig te praten, samen een spel te doen of uw passie of hobby met iemand te delen?  Vanaf heden is er in Dirksland een plaats waar je daarvoor naartoe kunt en wel in de Victoriahal.
Vanaf 4 april kunt u elke woensdagmiddag en –avond terecht in de Victoriahal. Van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur staan de deuren wagenwijd open. De entree voor deze inloopdagen zijn vrijblijvend en geheel gratis. Tijdens de 1e inloopdagen krijgt u 2 consumpties gratis.
Mocht u iets leuks willen organiseren tijdens een van de inloopdagen, bijvoorbeeld een tentoonstelling, workshop of lezing, dan bent u van harte welkom. Of wilt u meehelpen met dit initiatief dan kunt u zich melden of opgeven tijdens een van de dagen.

bijlage Samen zorgen

SVIK genomineerd voor VERENIGING VAN HET JAAR

Elk jaar organiseert de Rabobank een verkiezing voor de VERENIGING VAN HET JAAR. En dit jaar zijn wij, de SVIK, genomineerd in de categorie cultuur. Dit vinden we erg bijzonder, want wat een groot compliment vanuit onze doelgroep. Daarvoor onze dank. Maar.. de strijd is nog niet gestreden. Want u kunt ons nog helpen. De verkiezing gaat nu pas beginnen. En daarbij komt u aan zet. Via onderstaande link kunt u van 9 april tot en met 20 mei stemmen. Onder de stemmers worden door de Rabobank ook nog eens leuke prijzen verdeeld.

De link om te stemmen: https:/www.verenigingvanhetjaar.nl/verenigingen