Speel- en theatermiddag met ‘Het Zandkasteel”

Zaterdag 29 september komt ‘het Zandkasteel’ naar de Victoriahal in Dirksland. De van tv bekende Koning Koos, Sassa en Toto komen deze middag een kijkje nemen in Dirksland. Met hun vrolijke verhalen en dansjes beloofd het een middag vol plezier te worden. Vooraf aan de show kunnen kinderen heerlijk spelen en kleuren en al in de stemming komen voor de show. De deuren van de Victoriahal openen om 13.15 uur. Entree voor de speel- en theatermiddag bedraagt € 12,50 per kaartje. Voorverkoopavond is op 30 augustus om 19.00 uur in de Victoriahal. Reserveren van kaartjes kan via jeugdwerk@svik.nl kaarten dienen echter wel op de voorverkoopavond opgehaald te worden.

Met elkaar, voor elkaar tijdens de inloopdagen van
“Mi Mekaore”

Vroeger was alles beter. Toen kenden we elkaar nog bij naam. En zorgden we voor elkaar. Hoe vaak horen we dit niet om ons heen? Mist u dit ook weleens? En heeft u ook weleens zin om even gezellig te praten, samen een spel te doen of uw passie of hobby met iemand te delen?  Vanaf heden is er in Dirksland een plaats waar je daarvoor naartoe kunt en wel in de Victoriahal.
Vanaf 4 april kunt u elke woensdagmiddag en –avond terecht in de Victoriahal. Van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur staan de deuren wagenwijd open. De entree voor deze inloopdagen zijn vrijblijvend en geheel gratis. Tijdens de 1e inloopdagen krijgt u 2 consumpties gratis.
Mocht u iets leuks willen organiseren tijdens een van de inloopdagen, bijvoorbeeld een tentoonstelling, workshop of lezing, dan bent u van harte welkom. Of wilt u meehelpen met dit initiatief dan kunt u zich melden of opgeven tijdens een van de dagen.

bijlage Samen zorgen

SVIK genomineerd voor VERENIGING VAN HET JAAR

Elk jaar organiseert de Rabobank een verkiezing voor de VERENIGING VAN HET JAAR. En dit jaar zijn wij, de SVIK, genomineerd in de categorie cultuur. Dit vinden we erg bijzonder, want wat een groot compliment vanuit onze doelgroep. Daarvoor onze dank. Maar.. de strijd is nog niet gestreden. Want u kunt ons nog helpen. De verkiezing gaat nu pas beginnen. En daarbij komt u aan zet. Via onderstaande link kunt u van 9 april tot en met 20 mei stemmen. Onder de stemmers worden door de Rabobank ook nog eens leuke prijzen verdeeld.

De link om te stemmen: https:/www.verenigingvanhetjaar.nl/verenigingen