Selecteer een pagina

Persbericht Schaatsbaan Dirksland

Deze kerstvakantie eerste editie van overdekte schaatsbaan in Dirksland
Buiten is het koud, binnen in de Victoriahal in Dirksland is het deze kerstvakantie warm en gezellig. Oranjevereniging Dirksland en de SVIK hebben het idee om deze winter weer lekker te kunnen schaatsen omgezet naar een drie dagen durend Winter Wonderland festijn. Van donderdag 27 december tot en met zaterdag 29 december ligt er in de voormalige hal van de gemeentewerken een grote overdekte schaatsbaan. Dit betekent dus weer of geen weer in Dirksland kan altijd warm en droog geschaatst worden. Op de schaatsbaan mag met eigen of ter plaatse te lenen schaatsen geschaatst worden. Noren mogen niet gebruikt worden op de baan.
Naast het schaatsen kan er ook gesprongen worden op het springkussen, op de foto met Frosty de Sneeuwpop of mooi worden gekleurd. En wil je prachtig geschminkt worden of een glittertattoo dan kan dit ook.Natuurlijk mist de koek & zopiekraam ook niet op dit festijn. Een heerlijke oliebol of een beker warme chocolademelk zijn zeker te koop.
Op vrijdagavond 28 december is er een gezellige feestavond in een winters tintje. Iedereen is welkom om te komen. Omdat we dan geopend zijn van 10.00 tot 22.00 uur is er ook ’s avonds de mogelijkheid om te iets te eten te kopen.

Zaterdag 29 december verkopen we tijdens Winter Wonderland ook oliebollen. Gewoon voor de lekkere trek of misschien voor oud en nieuw. Kom zeker proeven. Via de Facebookpagina van de Oranjeverening Dirksland kunnen kinderen een kleurplaat downloaden en deze inleveren bij komst. Iedere kleurder heeft prijs, want bij inlevering van de kleurplaat krijgen kinderen een gratis suikerspin gesponsord door schildersbedrijf fa. J.M. van Brussel en Kelderherstel.nl. De mooiste tekeningen worden bekroond met een extra prijs. De openingstijden van Winter Wonderland met overdekte schaatsbaan zijn: 27 december van 10.00 tot 16.00 uur. 28 December van 10.00 tot 22.00 uur. En 29 December van 10.00 tot 16.00 uur. Entree van de schaatsbaan is € 2,50 per kind. De schaatsbaan is te vinden in de Victoriahal en de voormalige hal van de gemeentewerken aan de Philipshoofjesweg in Dirksland.