Selecteer een pagina

Wordt lid of vriend van de SVIK

Vanaf nu kunt u niet alleen contribuant worden van de stichting, maar u kunt ook vriend worden. Wat het verschil is tussen beiden kunt u hieronder lezen.

Lid of vriend worden van de stichting dat kan. En wat krijgt u hiervoor terug?
Als je lid bent van de stichting verenigd in kracht dan draag je bij aan de realisatie van allerlei activiteiten, zoals de bingo, de danslessen, de maandelijkse rommelmarkt, activiteiten voor kinderen en ben je natuurlijk welkom bij alle activiteiten. Je kunt gewoon lid zijn, maar actief lid zijn/worden. Bijvoorbeeld als vrijwilliger en als lid ook ideeën voor activiteiten aandragen bij een van de bestuursleden.

Maar als lid krijgt U ook:

Voorrang bij de kaartverkoop voor speciale avonden. U kunt via het ledenloket naar binnen. ( U hoeft dus niet in de rij te staan, voordat U naar binnen kunt) En krijgt een consumptiemunt. Bij elke speciale avond worden onder de leden enkele kaarten verloot. ( U moet echter wel van te voren aangeven dat U mee wilt loten)
U heeft met uw kinderen gratis toegang tot de speeltuin en onder voorwaarden kunnen leden het clubgebouw huren. Een maal per jaar is er een gezellige leden middag of avond met volop eten, drinken en activiteiten voor het hele gezin.

Inschrijven lid van de SVIK:

U kunt u inschrijven via het aanmeldingsformulier, dat verkrijgbaar is tijdens activiteiten aan de bar in de Victoriahal of in de speeltuin. Het formulier kunt u daarna ingevuld inleveren bij een activiteit aan de bar, in de brievenbus van de Victoriahal of digitaal terugsturen via info@svik.nl. De contributie is € 14,00 per jaar.
De betaling van de contributie gaat via een machtiging. Deze verleent u ons, zodat wij het verschuldigde bedrag van uw rekening af kunnen schrijven. Zet uw IBAN rekeningnummer neer zonder spaties. Dit nummer staat o.a. op uw bankpas.

U kunt ook vriend van de SVIK worden:

Naast alle voordelen die U als lid heeft, krijgt U met uw  vaste partner gratis toegang tot alle speciale avonden, in totaal 8 a 9 stuks per seizoen. Hiervoor dient u wel van te voren kaarten te reserveren. Ook krijgt u nog een speciale surprise.

Inschrijven als vriend van de SVIK:
U kunt uw inschrijven via het aanmeldingsformulier, dat verkrijgbaar is tijdens activiteiten aan de bar van de Victoriahal. Het formulier kan ingevuld worden ingeleverd bij een activiteit aan de bar, in de brievenbus van de Victoriahal of digitaal terug gestuurd via info@svik.nl

Als vriend van de SVIK betaalt u € 40,00 per jaar.
De betaling van de contributie gaat via een machtiging. Deze verleent u ons, zodat wij het verschuldigde bedrag van uw rekening af kunnen schrijven. Zet uw IBAN rekeningnummer neer zonder spaties. Dit nummer staat o.a. op uw bankpas.

 

Meer info over:
Anbi   Lid worden    SVIK    Berichten    SVIK in 2016