Selecteer een pagina

Bingo
Vanaf september komen om de andere week gemiddeld 80 tot 100 bezoekers naar de Victoriahal voor een gezellig spelletje bingo. Jong en oud vinden hun weg naar Dirksland, de jongste 20 jaar en de oudste ruim in de 70. Voor € 12,50 koopt men een bingokaart, die goed is voor 10 ronden met geldprijzen. Om er even in te komen begint de bingo met een `quickje`, een snelle 1e ronde. Tweemaal is er een superronde met 25,50 en 100 euro als prijzenpot. In de pauze spelen we een ´vluggertje´ met een winnend bingogetal, als de te winnen prijs. Dit kan dus 1 euro zijn maar ook 80 euro.
 Twee maal per jaar spelen we een marathonbingo, rond Kerst en aan het einde van het seizoen. Deze bingo begint om 16.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Na de eerste 10 ronden wordt er soep geserveerd en na de tweede 10 ronden, een buffet. Waarna weer snel verder gegaan word naar de volgende rondes.
Men komt uiteraard voor het bingogevoel, geconcentreerd bezig zijn met de getallen op je kaart. De spanning. Het winnen of net niet. Maar het belangrijkste is het samenzijn en de gezelligheid. Iedereen is welkom.

Voor meer informatie en of de data kunt u terecht via info@svik.nl of neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.