Speeltuin  Werk in uitvoering

Om de speeltuin weer helemaal speel klaar te maken zullen er de aankomende tijd in de speeltuin een aantal werkzaamheden plaats vinden. We hopen dat de huurders van het clubgebouw en omwonenden hier geen hinder van zullen hebben. Zodra alles is afgerond, is iedereen weer van harte welkom in een vernieuwde,  veilige en fijne Flierefluiter.

Speeltuin ´de Flierefluiter`

Speeltuin `de Flierefluiter` is eigendom van de stichting en is gelegen bij het clubgebouw van de SVIK. De poorten van de speeltuin openen, mits het weer het toelaat, in de meivakantie en sluiten tegen de herfstvakantie. In dit seizoen is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag, van 13.00 tot 16.30 uur. De toegangsprijs is gratis voor kinderen van leden van de SVIK. Kinderen van niet leden betalen €1,00 per persoon. Dit geldt voor de hele middag.

De  overzichtelijke speeltuin heeft speeltoestellen voor jong en oud. Heeft voor de ouders gezellige zitjes. In de speeltuin kunnen ook kleine versnaperingen, ijsjes en drinken gekocht worden. En bied genoeg ruimte voor een middag plezier.

Zou je graag op een andere dag gebruik willen maken van de speeltuin, voor bijvoorbeeld een schoolreisje of kinderfeestje inclusief of exclusief het clubgebouw neem dan contact op via verhuur@svik.nl of via 0187-601809