22 Mei opening speeltuin Dirksland 

De afgelopen maanden hebben de vrijwilligers hard gewerkt in speeltuin ‘de Flierefluiter’ aan de Ph.hoofjesweg in Dirksland. Op 16 mei hopen we dan ook weer iedereen welkom te heten om te komen spelen. We zijn echter nog niet helemaal klaar, want er komen nog een aantal leuke nieuwe speeltoestellen aan. Deze zullen de aankomende maanden geplaatst worden.
Op 16 mei word de speeltuin groots geopend. Je kunt heerlijk komen spelen en schminken en er zijn verschillende andere leuke activiteiten. De entree voor de speeltuin is een maand lang GRATIS. ( 16-5 t/m 6-6 )
De speeltuin is daarna open op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. En te vinden aan de Philipshoofjesweg, nabij de Victoriahal, in Dirksland

Speeltuin ´de Flierefluiter`

Speeltuin `de Flierefluiter` is eigendom van de stichting en is gelegen bij het clubgebouw van de SVIK. De poorten van de speeltuin openen, mits het weer het toelaat, in de meivakantie en sluiten tegen de herfstvakantie. In dit seizoen is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag, van 13.00 tot 16.30 uur. De toegangsprijs is gratis voor kinderen van leden van de SVIK. Kinderen van niet leden betalen €1,00 per persoon. Dit geldt voor de hele middag.

De  overzichtelijke speeltuin heeft speeltoestellen voor jong en oud. Heeft voor de ouders gezellige zitjes. In de speeltuin kunnen ook kleine versnaperingen, ijsjes en drinken gekocht worden. En bied genoeg ruimte voor een middag plezier.

Zou je graag op een andere dag gebruik willen maken van de speeltuin, voor bijvoorbeeld een schoolreisje of kinderfeestje inclusief of exclusief het clubgebouw neem dan contact op via verhuur@svik.nl of via 0187-601809