Selecteer een pagina

Bijzondere Tentoonstelling
Eerste Flakkeese Vogelvereniging

De Eerste Flakkeese Vogelvereniging houdt van donderdag 9 november tot en met zaterdag 11 november een bijzondere tentoonstelling in het gebouw van de SVIK, Philipshoofjesweg 57A te Dirksland.
Veel vogelliefhebbers van de vereniging maar ook van andere verenigingen, kunnen hier hun gekweekte vogels showen. Na het inbrengen van de vogels op dinsdag, volgt woensdag de keuring van de vogels door erkende keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

U als bezoeker bent van harte welkom op donderdag 11 november, na de opening, die 20.00 uur zal plaats vinden. Vrijdag is de tentoonstelling geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Mocht u donderdag en vrijdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen bent u zaterdag alsnog van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.Met een totaal van ruim 300 vogels belooft het een mooie show te worden. Behalve dat er een grote verscheidenheid aan vogels te zien is, kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten waarmee mooie en leuke prijzen zijn te winnen. Ook aan een hapje en drankje zal het niet ontbreken tijdens de tentoonstelling.Wij hopen u graag te ontmoeten op de tentoonstelling van de Eerste Flakkeese Vogelvereniging.